JUST DO IT

“Het leven is één groot feest, maar je moet zelf de slingers ophangen”? Wellicht wat afgezaagd, maar daarom niet minder waar. Dit gezegde was in elk geval het startpunt voor Neonsfeer, alhoewel wij slingers nogal saai vonden.

Wij wilden liever wat licht, kleur en sfeer overbrengen, het liefst op een blijvende manier. Zo ontstond het idee voor customized neonverlichting, geschikt voor elke rebel die het leven niet te serieus neemt, maar wel wat te vertellen heeft.

NIET BANG ZIJN OM OP EEN CREATIEVE MANIER.

Wij richten ons daarom op de (neon)sfeermakers, op degenen die niet bang zijn om op een creatieve, licht-rebelse en toch inspirerende manier een boodschap te vertellen. Dat kan met op maat gemaakte neonverlichting, maar ook met één van onze standaarddesigns.

ONZE Missie

We willen daarom dat jij van je laat horen en jouw boodschap op een creatieve, rebelse en toch vrolijke manier aan de wereld vertelt.

WIJ GELOVEN

REBELS

Neon verlichting is niet voor iedereen weggelegd. Alleen de echte waaghalzen en oproerkraaiers van deze wereld durven hun boodschap zó opvallend neer te zetten. Behoor jij (stiekem) tot deze rebelse groep? Dan is het hoog tijd voor wat Neonsfeer in jouw leven.

PERSOONLIJK

De neon verlichting die aan jouw muur komt te hangen, is 100% voor jou gemaakt. Je verlichting is uniek, net zoals jij dat bent. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je op die manier kan onderscheiden van de kudde en lekker je eigen gang kan gaan.

BEWUSTMAKEND

Jouw mening telt. We willen daarom dat jij van je laat horen en jouw boodschap op een creatieve, rebelse en toch vrolijke manier aan de wereld vertelt. Gezelligheid en awareness gaan namelijk heel goed samen, vinden wij.

DUURZAAM

Wij maken bewust gebruik van ledverlichting. Deze verlichting werkt namelijk energiebesparend en geeft weinig tot geen hitte af. We geven jouw leven natuurlijk heel graag wat Neonsfeer, maar willen ook ons steentje bijdragen aan het milieu.

NEON UP YOUR LIFE

Ben jij een durfal? Sluit je bij ons aan