Algemeen

Neonsfeer verlichting is gemaakt van LED neon lampjes omhult door een PVC/siliconen. LED Neon lampjes zijn eco-vriendelijk en gemaakt van sterk materiaal. Het licht van de Neonsfeerverlichting is dimbaar. Tevens kunnen wij Neonsfeer verlichting produceren dat geschikt is om buiten op te hangen. Op alle Neonsfeer verlichting zit 12 maanden garantie.

Wij krijgen veel aanvragen voor het maken van Neonsfeer in de vorm vorm van een bedrijfslogo. Onze klanten zijn zeer tevreden over de Neonsfeer borden die wij voor hen gemaakt hebben. Om de kwaliteit te waarborgen komen we graag met jou in contact omtrent het ontwerp van je bedrijfslogo. In het hoofdmenu kun je kiezen voor 'Logo to Neon'. Daar kun je je (bedrijfs)logo uploaden, één van onze designers zal dan binnen 24 uur met je contact opnemen.

Als je in het menu klikt op "Tekst tot Neon" kom je in onze online builder terecht. Daar kun je een Neonsfeer tekst samenstellen. Helaas is het in deze builder niet mogelijk om verschillende kleuren te combineren.Toch is dit zeker wel mogelijk! Wij kunnen iedere kleur- en lettertype combinatie creëren, vul hiervoor het formulier in op de "Logo tot Neon" pagina en geef ons zoveel mogelijk informatie. Je kunt ook altijd een mail sturen naar sales@neonsfeer.nl

Op basis van zeer uitvoerig, en grondig onderzoek naar een partner diekan voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van productkwaliteit enleveringsbetrouwbaarheid, zijn wij na een periode van oriëntatieuitgekomen bij een Chinese leverancier. Het heeft behoorlijk wat tijd enmoeite gekost om de juiste partner te vinden maar we zijn er nietminder blij door. We zijn er van overtuigd dat we met deze partnerkunnen voldoen aan de hoge verwachtingen die u van ons mag hebben.

Het unieke van een Neonsfeer verlichting is dat deze gepersonaliseerdis. Dit betekent dat wij helaas niet jouw Neonsfeer item kunnenretourneren of ruilen. Denk dus goed na over jouw creatie voordat jedeze besteld.

Neonsfeer verlichting is gemaakt van LED neon lampjes. Led neonverlichting werkt op laagspanning, hierdoor wordt er weinig energieverbruikt. Daarnaast is de levensduur van Neonsfeer verlichting 10 jaar en ongeveer 50.000 branduren.

Neonsfeer Verlichting is bedoeld als sfeer verlichting voor binnen. Echter zijn er zeker mogelijkheen voor buiten, neem even contact met ons op via sales@neonsfeer.nl als je interesse hebt in een Neonsfeer voor buiten.

Levering

Onze gemiddelde levertijd is 14 dagen. Ben je met spoed op zoek naar een Neonsfeer creatie, stuur dan een mail naar sales@neonsfeer.nl. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Incidenteel komt het weleens voor vanwege de drukte dat we de 14 dagen niet halen. Neem direct contact met ons op om te vragen naar de statusvan je bestelling.

De verzendkosten zijn voor rekening van Neonsfeer. De levering is gratis voor heel Nederland en België.

Betaling

Direct na je bestelling ontvang je automatisch via de mail een digitale factuur.

Ja, kies voor betaal later met Klarna.

De prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

Materiaal

De Neonsfeer items worden hoofdzakelijk gemaakt van kunststof, plexiglas en LEDverlichting.

De lengte van het snoer is 2 meter.

Installatie

Het installeren is een kwestie van plug en play. Alle toebehoren om jouw neonsfeer op te hangen worden meegeleverd.

Ja, een Neonsfeer item is eenvoudig aan te sluiten op het reguliere netstroom (EU-stekker)

Met de dimmer kun je de Neonsfeer uit/aan zetten, hem feller of minder fel laten schijnen. Daarnaast kun je met de dimmer verschillende modi instellen. Kies voor langzaam knipperen, snel knipperen of voor een continue licht.

Garantie

Op alle Neonsfeer borden zit 12 maanden fabrieksgarantie. Is er iets mis met je bord, neem dan contact op met onze klantenservice, dan lossen we het graag samen met je op.

Het kan altijd voorkomen dat een Neonsfeer kapot gaat nadat de garantietermijn verstreken is. Neem contact met ons op, graag denken wij mee om tot een passende oplossing te komen.

Bel ons

085 004 1461

Stuur een e-mail

sales@neonsfeer.nl