We kunnen alleen retourzendingen/terugbetalingen aanvaarden voor defecte artikelen, en kunnen helaas geen retourzendingen aanvaarden als u van gedachten verandert, aangezien alle producten met de hand worden gemaakt en uniek zijn. Alle aankopen zijn definitief zodra ze op www.neonsfeer.nl geplaatst zijn.

Op de collectie items die op voorraad zijn geld een retourtermijn van 14 dagen, u kunt het product in de originele verpakking retourneren.

In het zeer onwaarschijnlijke geval dat uw Neonsfeer defect aankomt, heeft u 7 dagen de tijd, vanaf de dag van levering, om ons dat per e-mail te laten weten via info@neonsfeer.nl en dan sturen we u gratis een vervangend artikel.

Je krijgt 24 maanden garantie op alle Neonsfeer (gekocht na 01 Juli 2022, daarvoor geldt een garantie van 12 maanden), dus als jouw artikel tijdens die periode stuk gaat of op de een of andere manier niet meer werkt, laat het ons dan weten en we vervangen het gratis!

Als je de bestelling wilt annuleren, moet je ons dat binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling laten weten. Zodra we aan jouw Neonsfeer creatie beginnen, kun je de bestelling niet meer annuleren.

LET OP: Omdat onze neon borden handgemaakt zijn, kan het zijn dat er een kleine afwijking zit in het daadwerkelijk gemaakte neon bord ten opzichte van het toegestuurde voorbeeld.

Als je nog meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om per e-mail contact met ons team op te nemen via info@neonsfeer.nl.