Neonsfeer - Neon up your life!

Het verhaal

Ken je dat gezegde “het leven is één groot feest, maar je moet zelf de slingers ophangen”? Wellicht wat afgezaagd, maar daarom niet minder waar. Dit gezegde was in elk geval het startpunt voor Neonsfeer, alhoewel wij slingers nogal saai vonden. Wij wilden liever wat licht, kleur en sfeer overbrengen, het liefst op een blijvende manier. Zo ontstond het idee voor customized neonverlichting, geschikt voor elke rebel die het leven niet te serieus neemt, maar wel wat te vertellen heeft.

Neonverlichting is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Wij richten ons daarom op de (neon)sfeermakers, op degenen die niet bang zijn om op een creatieve, licht-rebelse en toch inspirerende manier een boodschap te vertellen. Dat kan met op maat gemaakte neonverlichting, maar ook met één van onze standaarddesigns. Wellicht ben je stiekem een hopeloze romanticus en heb je daarom een neon-hart aan je muur hangen. Anderzijds ben je misschien een enorm beest in bed en heb je daarom een neon-wolf in je slaapkamer. Wat het ook mag zijn, bij Neonsfeer vinden we het belangrijk dat jij jezelf op een leuke én betaalbare manier kan uiten.

Onze neonverlichting is aantrekkelijk geprijsd, maar van goede kwaliteit. Daarnaast hebben wij bewust voor ledverlichting gekozen. Deze verlichting werkt namelijk energiebesparend en is daarom beter voor het milieu. We leveren door heel Nederland, België en Duitsland en doen ons uiterste best om customized neonverlichting helemaal naar wens te maken. We zetten net dat stapje extra, omdat we het belangrijk vinden dat je blij bent met je bestelling. We willen dat jij op en top flaneert en daarbij fantastische Neonsfeer creëert!

Onze Kernwaarden

REBELS

Neon verlichting is niet voor iedereen weggelegd. Alleen de echte waaghalzen en oproerkraaiers van deze wereld durven hun boodschap zó opvallend neer te zetten. Behoor jij (stiekem) tot deze rebelse groep? Dan is het hoog tijd voor wat Neonsfeer in jouw leven.

PERSOONLIJK

De neon verlichting die aan jouw muur komt te hangen, is 100% voor jou gemaakt. Je verlichting is uniek, net zoals jij dat bent. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je op die manier kan onderscheiden van de kudde en lekker je eigen gang kan gaan.

BEWUSTMAKEND

Jouw mening telt. We willen daarom dat jij van je laat horen en jouw boodschap op een creatieve, rebelse en toch vrolijke manier aan de wereld vertelt. Gezelligheid en awareness gaan namelijk heel goed samen, vinden wij.

DUURZAAM

Wij maken bewust gebruik van ledverlichting. Deze verlichting werkt namelijk energiebesparend en geeft weinig tot geen hitte af. We geven jouw leven natuurlijk heel graag wat Neonsfeer, maar willen ook ons steentje bijdragen aan het milieu.