Neonverlichting – Een duidelijke boodschap met rebels randje

Bij Neonsfeer nemen wij het leven niet te zwaar. Sterker nog, wij zijn gek op licht! Daarom bieden wij jou een uitgebreide collectie neonverlichting aan, in meer ontwerpen dan je je kunt voorstellen. Van neondieren- en figuren tot aan complete quotes in neonletters: bij ons vind je alles wat je nodig hebt om een duidelijke boodschap naar de wereld te schreeuwen. Meer weten? In deze blog lees je alles wat je moet je weten over (het bestellen van) neonverlichting bij Neonsfeer!

Neonlamp bij jou op de muur

Neonsfeer is geschikt voor iedereen die het leven (soms) met een korrel zout neemt, maar wel een duidelijke boodschap heeft. Onze neonverlichting biedt jou namelijk de kans om deze boodschap op een rebelse, vrolijke en toch opvallende manier uit te spreken. Bij jou thuis, bijvoorbeeld, maar ook op kantoor, in de kroeg of een winkel. Wij werken dan ook met zowel zakelijke als particuliere klanten: iedereen die op zoek is naar een neonlamp voor op zijn of haar muur, kan bij ons terecht.

Standaardcollectie neonverlichting

Heb je geen specifieke slogan, logo of iets anders waar je de aandacht op wil leggen, maar wil je wel je interieur opfleuren? Kies dan een design uit onze standaardcollectie neonverlichting. Je vindt daar allerlei toffe neonlampen met teksten, figuren of een combinatie daarvan. Denk daarbij aan skylines, stedennamen, quotes, dieren, enzovoorts. Kijk maar eens rustig rond en kies de neonverlichting die het beste bij jou of je business past!

Mogelijkheden van jouw Neonsfeer

Wist je dat wij ook veel op maat gemaakte neonverlichting leveren? Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een logo uploaden, waarvan wij dan een neondesign maken. Liever de regels van je favoriete nummer of andere tekst in neonletters op de muur? Ook dan stel je jouw Neonsfeer heel eenvoudig zelf samen. Je kunt tot maximaal drie regels tekst opgeven en kiest vervolgens zelf de kleur en het lettertype. Gekozen voor een design uit onze standaardcollectie? Dan kun je alsnog zelf de kleur, afmeting en het achterbord van jouw neonsfeer kiezen.

Bestellen van jouw neonverlichting

Wanneer je een design uit onze standaardcollectie hebt besteld, krijg je een e-mail die alle tracking informatie bevat. Wij nemen daarbij de verzendkosten voor onze rekening. Heb je een logo geüpload? Dan sturen we je binnen 24 uur een preview en de bijbehorende offerte. Ook niet onbelangrijk: bij alle bestellingen worden een dimmer, afstandsbediening, bevestigingsmateriaal en adapter meegeleverd, zodat je jouw nieuwe neon wandlamp direct kunt installeren. Wij werken altijd met doorzichtige kabels, die je bijna niet tegen de muur ziet.

Nieuwe neonlamp aan de muur, en dan?

Wij beloven dat het installeren van jouw neonverlichting heel eenvoudig is. Zo leveren wij elke neonlamp met een 12V adapter, die je alleen maar in het stopcontact hoeft te steken. Hangt jouw Neonsfeer aan de muur? Dan kun je natuurlijk niet wachten om ‘m te delen met je vrienden, familie, buren, collega’s en vage kennissen. Als je dan toch bezig bent met foto’s maken, stuur je ze dan ook meteen naar ons? Kunnen wij er ook nog van meegenieten! 

Custom neon verlichtingNeon verlichtingNeon verlichting nederland