Wij zijn gek op gezelligheid. Houden wel van een feestje en een avond vol avontuur. Iets met ‘je moet zelf de slingers ophangen’, toch? Alhoewel wij niet per se van de slingers zijn, maar meer van de neonverlichting. Zo dacht It Takes Two er ook over: een liveband die jou gegarandeerd een toffe avond bezorgt. Zij bestelden daarom een custom neon sign van hun bandnaam. Om hun optredens nóg meer sfeer te geven!

Custom neon bord It Takes Two

Voor It Takes Two hebben wij een custom neon bord van hun bandnaam gemaakt. Het lettertype, de afmeting en de kleur hebben zij zelf gekozen. Deze kleur heet Ice Blue, maar je hebt keuze uit nog veel meer opvallende kleuren. Denk daarbij aan Busty Red, Lemon Yellow en Neon Pink. Jouw custom neon bord liever in een wat neutralere kleur? Ga dan voor Cold White. Het bord van It Takes Two is cut to shape, maar je kunt ook kiezen voor een zwart achterbord.

Happy customers

Wij vinden het custom neon sign van It Takes Two bijzonder goed geslaagd, maar wat vinden zij er zelf van? Goed nieuws: de band is ook hartstikke tevreden! Zij vonden het erg fijn dat je op onze website direct ziet hoe het custom neon sign eruit komt te zien. Ook was de band erg tevreden over het bestelproces (simpel en snel) en waren ze blij met de meegeleverde dimmer. Daarmee bepalen ze namelijk zelf hoe fel hun custom neon sign brandt. Ideaal om een bepaalde sfeer te creëren tijdens een optreden! 

Custom neon sign voor jou

Wil jij ook een custom neon bord? Bij Neonsfeer stel je die eenvoudig zelf samen. Je hebt twee opties: je eigen tekst of je logo in neonverlichting. Een custom neon sign met tekst? Dan kies je zelf de gewenste lengte, tekst, het lettertype en de kleur.

Wil je jouw logo in neonverlichting? Dan upload je eerst jouw design en vul je daarna de gewenste kleur en lengte in. Vervolgens neemt één van onze specialisten binnen 24 uur contact met je op om jouw wensen door te nemen. Daarna krijg je een voorbeeld van jouw custom sign toegestuurd.

Levering van jouw custom Neonsfeer

Wij leveren custom neon signs binnen heel Nederland & België. De signs worden met de hand gemaakt en van A tot Z gecontroleerd. De gemiddelde levertijd bedraagt momenteel twintig dagen. We werken daarbij samen met vervoerders DHL, FedEx, PostNL en BPost. Naast je custom neon sign krijg je een adapter, set bevestigingsmateriaal en een dimmer meegeleverd. Heb je nog vragen na je bestelling? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Custom neon bordCustom neon signCustom neon sign nederland